O noua generaţie de la Sony

Sunteţi începător în fotografia DSLR? Veţi fi uimit de calitatea incredibilă a imaginii şi timpul de răspuns ultrarapid, care reprezintă standardul pentru toate camerele foto DSRL de la Sony.

Uşoare, compacte şi cu un design superb, toate aceste trei modele de camere foto vă oferă posibilităţi creative nelimitate, fără inconvenientul greutăţii mari. Dotate din plin cu funcţii avansate care ajută orice persoană să realizeze fotografii mai bune, acestea sunt compatibile cu familia în continuă creştere de obiective şi accesorii Sony. Cea mai bună veste este că sunt fantastic de uşor de utilizat – chiar dacă nu aţi mai folosit până acum o cameră DSLR.

Bine aţi venit la noua generaţie α. Este iniţierea perfectă în lumea incitantă a fotografiei digitale SLR.

Modelul α230, dotat cu o multitudine de funcţii, este cea mai mică şi mai uşoară cameră foto digitală SLR din lume, cu SteadyShot INSIDE pentru o captură mai clară cu camera în mână, indiferent de obiectivul utilizat. Modelul α330 aduce suplimentar un ecran LCD luminos, cu posibilitate de înclinare, şi Quick AF Live View pentru a ţine pasul cu acţiunea, indiferent ce faceţi la momentul respectiv. În plus, dacă nu vă satisface decât cea mai înaltă calitate a imaginii, modelul α380 generează fotografii impecabile, cu o rezoluţie incredibilă de 14,2 megapixeli.

Toate noile modelele au stabilizare a senzorului de tip SteadyShot, poseda un mod D-Range Optimiser imbunatatit iar fotografiile sunt salvate pe carduri de tip Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, SD/SDHC si, prin adaptor, cu miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC. Camerele au port PhotoTV HD si sunt compatibile cu televizoare Bravia.

Noile modele implementeaza o interfata grafica (Help Guide) care ilustreaza pe scurt, diferitele moduri de functionare si efectul setarilor asupra fotografiilor (de exemplu relatia intre diafragma si timpul de expunere asupra imaginii).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: