Invitatie la Cafeneaua Fotografilor

Echipa Fotografa.ro va invita la concursul foto pentru prezentarile din cadrul editiei a III-a a Cafenelei Fotografilor!
In 30 martie, intre orele 18.30 – 22, Cafeneaua Fotografilor va fi gazduita de Museo Cafe (Soseaua Kiseleff nr 2, la Muzeul de Geologie).

Fotografa.ro a demarat la inceputul acestui an proiectul Cafeneaua Fotografilor, in parteneriat cu Funromtour. Cafeneaua Fotografilor este un loc in care toti cei pasionati de fotografie, fie ei amatori sau profesionisti, se intalnesc o data pe luna, discuta si analizeaza fotografiile prezentate, primeasc si ofera feedback asupra acestora si au ocazia sa cunoasca diverse personalitati din domeniul fotografiei.
Toti cei pasionati de fotografie sunt invitati sa trimita o serie de 10 fotografii [latura mare 600 pixeli, rezoltie 100 DPI] cu tema Peisaj, la adresa de e-mail cafeneaua@fotografa.ro , alaturi de datele de contact [nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail], pana in data de 22 martie ora 18 (ora mesajului electronic).

Tema Cafenelei din aceasta luna este: Peisaj (peisaj urban, peisaj rural, bodyscape, etc).
Invitatul special al editiei este domnul Dinu Lazar.

Cei 8 finalisti vor fi anuntati prin e-mail, iar lucrarile vor fi prezentate in seara evenimentului, in 10-15 minute, urmand sa fie analizate de catre publicul prezent la eveniment si de catre invitatii speciali ai serii.

Premii:
Cele mai bune lucrari vor fi premiate cu un trepied Benro oferit de DYNAPHOS, un abonament pe un an la revista Photomagazine, trei albume foto oferite de Fotograful Mircea Albu.
Pe langa cei 8 finalisti, la discutiile si dezbaterile de la Cafenea poate participa orice alt iubitor de fotografie, cu conditia sa-si confirme prezenta la adresa de e-mail cafeneaua@fotografa.ro pana la data de 22 martie.
In plus in martie propunem si un „SF Public”= seria foto din public; adica vom prezenta un proiect din sala adus pe stick, apartinand unui „curajos” doritor sa primeasca feedback la cald.

REGULILE CAFENELEI:
1. Nici un proiect sau serie de fotografii nu se prezinta in lipsa autorului.
2. Fotografii selectati aduc fotografiile de prezentat in Format original, pe STICK sau CD pentru a fi vizionate la o marime rezonabila. Nu se proiecteaza la dimensiunea din concursul de inscriere.
3. Vorbim pe rand.
4. Vorbim la obiect.
5. Regulile sunt o lista deschisa, ce se va completa in functie de sugestiile participantilor.

Despre Fotografa.ro:
Proiectul Fotografa.ro apartine Asociatiei Euroarte, asociatie culturala non-profit de drept privat roman.
Principalele scopuri ale activitatii Asociatiei sunt:
– promovarea fotografelor si a artei acestora precum si incurajarea si stimularea creativitatii lor;
– dezvoltarea unei comunitati active in domeniul fotografic, cu idei si fapte.
– promovarea artelor vizuale si in special a fotografiei;
– promovarea culturii si a valorilor culturale;
– identificarea, initierea, proiectarea, sustinerea si derularea unor proiecte, programe si activitati cu impact social si cultural si de alta natura pozitiva care sa contribuie la afirmarea valorilor culturale.

Despre Funromtour:
Funromtour este portalul timpului liber, locul unde vei gasi informatii complete si detaliate despre : restaurante din Bucuresti si Romania, cafenele,cluburi si baruri, posibilitati de cazare, unde poti practica sporturi – indoor si outdoor, articole, evenimente, fotografii si multe altele.

Va asteptam cu drag!

Echipa Fotografa.ro
http://www.fotografa.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: