Expozitie de fotografie la Muzeul Taranului Roman

Expozitia Shukar de fotografii cu si despre viata rromilor din Ungaria, Slovenia, Romania, Polonia si Ucraina, realizate de Marina Obradovic se va deschide pe data de 13 martie pana pe 3 aprilie. Sala Irina Nicolau.

Expozitia de fotografii cu si despre viata rromilor din Ungaria, Slovenia, Romania, Polonia si Ucraina se intituleaza SHUKAR, pentru ca autoarea, Marina Obradovici, stie ca termenul inseamna de fapt frumos, bun, prilej de bucurie. Pas de mai intelege ceva…

Spontani, directi, traind mai ales in prezent, nefiind preocupati de ziua de maine, tiganii s-au dovedit, in ciuda saraciei, a fi generosi si ospitalieri cu cei doi calatori curiosi. Tot ce poate zgudui monotonia cotidianului ii stimuleaza, ii motiveaza si ii face interesati. Sa nu te mire daca odata intrat in casa unuia, vei constata ca incet, incet vin toate rudele sa te vada si sa te salute. Camera se umple de copii neastamparati, de femei si de batrani asa incat la un moment dat nu mai stii cine locuieste de fapt acolo si ai cui sunt toti acei copii.

Expozitia poate fi vizitata pana pe 3 aprilie, de marti pana duminica, intre 10:00 si 18:00.

Intrarea libera.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: