Workshopuri la Photolife

Pentru luna aprilie Dan Dinu impreuna cu echipa Photolife va invita sa participati la doua workshop-uri inedite ce se vor desfasura in Brasov.

Primul se numeste Fotografia digitala, se va desfasura in data de 11 aprilie si va fi dedicat in intregime prelucrarii, editarii, indexarii si arhivarii imaginilor digitale. Pe langa o parte teoretica, despre formatul RAW, histograma si alte lucruri aparute odata cu fotografia digitala, va exista si o parte practica in care se vor invata functile programului Adobe Lightroom, program special dedicat fotografilor. Pe langa toate acestea se va discuta despre color management si despre cum sa va alegeti un monitor si cum sa il calibrati.

Al doilea workshop se numeste De la fotografie la diaporama, se va desfasura in data de 12 aprilie si este dedicat realizarii unei diaporame. Partea teoretica va cuprinde aspecte generale despre cum sa va organizati o expeditie fotografica care sa ofere fotografii spectaculoase si cum sa editati aceste fotografii pentru a realiza o diaporama. In partea practica veti invata cum sa realizati o diaporama cu ajutorul programului Proshow Producer, veti vedea cum se pot crea efecte interesante care sa uimeasca audienta si cum puteti mixa muzica pentru a obtine efectul dorit.

Ambele workshop-uri vor cuprinde foarte multe exemple, studii de caz si diaporame. Exista posibilitatea urmarii ambelor workshop-uri impreuna pentru a putea avea un workflow mult mai complet. Sunteti asteptati pe http://www.photolife.ro pentru mai multe detalii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: