Trage!… Bucurestiul in poze

Incepand cu 3 martie, Clubul Taranului va gazdui expozitia colectiva de fotografii “Trage Bucurestiul in poze” editia I, ce isi propune sa surprinda pulsul orasului in care traim. Fotografiile ce urmeaza sa fie expuse, peste 40 la numar, sunt fotografiile desemnate castigatoare in cadrul competitiei lunare cu acelasi nume, organizata pe metropotam.ro. In plus, vor fi expuse si fotografiile cu cele mai multe voturi din partea publicului si care s-au bucurat de popularitate.
Desi competitia nu este una profesionista, pasiunea participantilor pentru fotografie si estetica a urbanului, aduce expozitia mult mai aproape de privitor si ii prezinta Bucurestiul asa cum s-a obisnuit sa il priveasca dar in acelasi timp comunica povesti foarte diferite, vii, interesante.
Printre temele concursurilor foto de anul trecut, de pe metropotam.ro, care vor fi ilustrate in expozitie, au fost: “Iarna pe ulita”, “Bucurestiul de sub 1 metru”, “Oglindiri”, “(post) Industrial”, “Vecini”, “Acoperisuri”, “Balcoane”, “Spiritul rrom”.

Expozitia va sta la Clubul Taranului 2 saptamani, daca nu ajungeti marti, pe 3 martie, o sa o mai gasiti acolo.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: