Concursul de fotografie M.I.L.K.

Mai sunt doar doua saptamani pana la incheierea inscrierilor in concursul de fotografie organizat de M.I.L.K., unde premiile sunt in valoare de 125.000$.

Fiecare concurent are voie sa se inscrie in concurs cu un numar maxim de 5 fotografii in format digital, ce au ca tema celebrarea vietii – relatii, povesti personale si emotii reale.

Competitia are un fond de premii de 125.000$. Deja acest concurs a atras mii de concurenti, din care doar 150 vor fi selectati pentru expozitia finala. Fiecare finalist va primii un premiu de 500$ pentru fiecare imagine finalista si marele premiu, in valoare de 50.000$, va fi selectat de fotograful agentiei Magnum Elliott Erwittl.

Erwit a fotografiat timp de 50 de ani. Si-a inceput cariera in anul 1953, dupa ce a fost acceptat in agentia Magnum de catre fondatorul acesteia Robert Capa.

Fotografiile pot fi trimise pana in data de 28 februarie a.c., iar castigatorii vor fi informati pe 31 martie 2009. Pentru mai multe informatii vizitati http://www.milkphotos.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: