Workshop de fotografie

Pentru aceia care practica Fotografia Urbana, aceasta pune un mare numar de probleme legate de gasirea celor mai interesante subiecte, fotografierea acestora si prelucrarea imaginilor obtinute. De foarte multe ori, in peregrinarile noastre prin oras ne-am dat seama, tarziu din pacate, ca am ratat imagini pe care am fi vrut sa le retinem pentru eternitate, sau ca nu am vazut altele, pe care colegii nostri le-au fotografiat de langa noi.

Perioada: 28 februarie, 01, 02 martie

Fotografia Urbana impleteste, in cuprinsul ei, Fotografia de Reportaj, Fotografia de Arhitectura, Fotografia de Portret, Macro-Fotografia, Eseul Fotografic. O paleta foarte larga de genuri menita sa ne puna la incercare cunostintele fotografice acumulate anterior. Fotograful aflat la „vanatoare” in oras trebuie sa aiba si viteza de reactie, si ochi bine antrenat pentru a face „combinatii vizuale”, si diplomatie, pentru a face fata situatiilor care se pot ivi in discutiile cu cei fotografiati, si rezistenta la un „suting” de 6-8 ore in regim de mers pe jos. De asemenea, echipamentul fotografic este foarte important, iar stiinta procesarii imaginii, pentru a putea gasi cele mai adecvate editari, este esentiala.

Pe aceste paliere ne-am propus sa axam acest Workshop de fotografie, sperand ca aceia care vor participa la el sa-si poata raspunde, la final, la intrebarile pe care si le puneau vis-avis de Fotografia Urbana!

Program:
– 28 februarie, ora 13, intalnire Rond Canta (Iasi), traseu: Dacia – Splai Bahlui, pana la Iulius Mall.
– 01 martie, ora 8, intalnire Rapa Galbena, traseu: strazile centrale ale Iasiului.
– 02 martie, ora 18, „Cafeneaua cu Pixeli”, Libraria Avant-garde, Iasi str. Lapusneanu nr. 16, discutii asupra imaginilor realizate – incadrari, tehnici de prelucrare.

Pret workshop: 60 RON

Locuri: 15

Mai multe detalii si inscrieri la:
http://noulatelierdefotografie.blogspot.com/2009/02/mini-workshop-de-fotografie.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: