Vacante & Calatorii

Revista „Vacante&Calatorii” va anunta ca au inceput inscrierile la editia a IX-a a Salonului National de Fotografie Turistica. Expozitia fotografiilor selectate de catre un juriu de specialitate va fi gazduita de Romexpo, in cadrul Targului de Turism al Romaniei, care va avea loc in perioada 19-22 martie 2009. Concursul se adreseaza tuturor celor pasionati de arta fotografica, fie ca sunt fotografi amatori, fie ca sunt profesionisti, indiferent de varsta, ocupatie, statut social, sex sau nationalitate.
Pentru acest an au fost alese urmatoarele categorii de concurs: „Vestigii”, „Cultura urbana”, „Traditii si obiceiuri romanesti”, „Munti de legenda”, „Peisaje si figuri monahale”, „Orasul meu” si „De ce Romania?”, aceasta ultima categorie fiind de fapt chiar tema salonului.
Inscrierile participantilor si a pozelor se pot face pe site-ul revistei Vacante&Calatorii, accesand http://www.vacantesicalatorii.ro , prin completarea unui formular pana pe data de 28 februarie 2009, dupa care va urma o perioada de prejurizare si jurizare, desfasurata in intervalul 1-15 martie. Expozitia va avea loc in perioada 19-22 martie 2009 iar festivitatea de premiere a Salonului National de Fotografie Turistica pe data de 21 martie 2009, la ROMEXPO, in cadrul Targului de Turism al Romaniei.
Printre membrii juriului se numara si in aceasta editie cunoscatori ai fotografiei, lectori si profesori universitari, precum Laurentiu Damian, Luca – Emanuel Achimm, Cosmin Somesan, Cristian Flueraru si Marcella Dragan.
Va asteptam sa va inscrieti fotografiile pe http://www.vacantesicalatorii.ro , unde gasiti si regulamentul concursului, alaturi de alte detalii. Mult succes!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: