Site pentru nikonisti

Nikon Romania va informeaza ca a fost lansat http://www.nikonisti.ro . Stirile care vor fi prezentate in cadrul site-ului vor avea in prim-plan noile produse, evenimentele organizate sau la care Nikon este partener, distinctiile primite de catre Nikon in Romania sau la nivel mondial, promotiile si premiile oferite pentru achizitionarea anumitor produse.
Odata cu lansarea site-ului va fi inaugurat concursul de fotografie „Se cauta fotografia lunii”, care va oferi castigatorilor premii lunare constand in echipamente Nikon si posibilitatea de a-si publica fotografia in calendarul Nikon 2010.
In cadrul site-ului va fi inaugurat si primul forum dedicat in totalitate nikonistilor din Romania. Acestia se vor putea inscrie si impartasi pareri despre aparatura Nikon si modul de utilizare al acesteia, vor putea expune si oferi solutii la diverse probleme tehnice sau legate de postprocesare si imprimare, vor putea atasa si vizualiza galerii foto. Utilizatorii vor avea si posibilitatea publicarii de anunturi de vanzare sau cumparare a echipamentului foto Nikon second-hand.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: