„Himalaya – oameni si munti” la Iasi

Vineri, 16 ianuarie 2009, fotograful Mihai Moiceanu va invita sa luati parte la cea de-a sasea vernisare a expozitiei de fotografie „Himalaya – oameni si munti”, care va avea loc la Iasi.
La invitatia Centrului Cultural Francez, in perioada 16-31 ianuarie 2009, expozitia se va afla la Iasi, oferind celor interesati posibilitatea de a admira frumusetea „acoperisului lumii”.
Vernisajul va avea loc vineri, 16 ianuarie 2009, incepand cu orele 18.00 in incinta Centrului Cultural Francez. Autorul va fi acolo si va vorbi despre expozitie dar si despre cele mai noi proiecte ale sale.
Compusa din 50 de imagini atent selectionate, expozitia prezinta decorul si oamenii Nepalului si isi propune sa poarte vizitatorii intr-o calatorie subiectiva in cei mai inalti munti ai lumii.
Cei prezenti la Centrul Cultural Francez in seara vernisajului, vor descoperi o lume exotica, complet diferita de cea occidentala, vizionand proiectia „Himalaya in sase feluri”, care contine 380 de imagini insotite de muzica si comentarii.
Vernisajul va fi urmat, in data de 17 ianuarie 2009, de un atelier de fotografie condus de fotograful Mihai Moiceanu.
Expozitia va ramane deschisa publicului pana la 31 ianuarie 2009, cu program de vizitare 9h-21h de luni pina vineri si simbata 9h-14h.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: