Concurs international de fotografie Renaissance

Renaissance este o competitie internationala de fotografie deschis oricarei persoane peste 16 ani. Pot participa atat fotografi profesionisti cat si amatori. Castigatorul marelui premiu va fi recompensat cu suma de 3000 lire sterline, iar castigatorii fiecarei categorii vor primi un premiu de 500 lire. In urma concursului va fi organizata o expozitie la care vor expune 60 de finalisti. Concursul are un scop caritabil, fondurile adunate in urma competitie si expozitiei urmand sa fie donate pentru sprijinul persoanelor afectate de cancerul de san.

Inscriere:1 octombrie 2008 – 11 ianuarie 2009;

Criterii de participare: La Concurs pote participa orice persoana cu virsta minima de 16 ani.

Taxa de participare: Taxa de inscriere este de 15 lire sterline pentru o fotografie inscrisa si 25 lire pentru o serie de pana la 4 imagini..

Categorii: Tema concursului este „Moments that matter” (Momente care conteaza) si exista trei categorii: „Emotii”, „Corpul uman” si „Lumea in care traim”

Conditii inscriere fotografii: Fotografiile trebuie sa fie in format JPG, latura mare de maximum 800px si maximum 200 Kb. Finalistii trebuie sa trimita organizatorilor imaginea la rezolutie mare in termen de 14 zile de la anuntarea acestora.

Premii – Marele premiu: 3000 lire, premiul pentru fiecare categorie: 500 lire, locul II pentru fiecare categorie: 250 lire. Vor fi selectati 60 de finalisti care vor expune lucrari la expozitia Renaissance.

Anuntarea castigatorilor: Ianuarie 2009.

Reclame

Un răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: