Expo foto la Brasov

Linia dintre progres si distrugere e foarte subtire Brasovul un oras cu valente culturale si istorice de necontenstat, risca sa se scufunde intr-un nor de praf, substante toxice si, poate cel mai grav, de ignoranta.
In parteneriat cu Teatrul Dramatic „Sica Alexandrescu” Asociatia Brasovul Verde lanseaza expozitia „Brasovul Verde – Mostenirea”, eveniment ce isi propune, prin imaginile expuse, sa atraga atentia locuitorilor acestui oras asupra mostenirii pe care generatiile actuale ar trebui sa o lase copiilor lor: un oras curat si verde, unitar prin arhitectura si peisagistica si functii urbane.

Astfel, cei interesati de eveniment vor putea vedea o serie de imagini reprezentative in foaierul Teatrului Dramatic „Sica Alexandrescu” (Piaţa Teatrului nr. 1), in perioada 14 – 22 noiembrie 2008. Expun: Mihai Stoica, Eduard Scomortani, Lucian Brandus, Vlad Dumitrescu, Horia, Ana Negru, Laura Istrate, Melinda Nagy, Alin Carstea, Daniel Munteanu, Bogdan Iosif si Tudor Georgescu.

Mai presus de orice, „Brasovul Verde – Mostenirea” doreste sa arate ca a sosit momentul ca oamenii sa devina constienti de vocea pe care o reprezinta in comunitate: acea voce ce are un cuvant de spus in ceea ce priveste VIATA !
Acest eveniment se doreste a fi primul dintr-o serie de astfel de actiuni de sensibilizare si informare, alaturi de actiuni concrete de ecologizare a unor locatii din zona Brasovului.

Mai multe informatii gasiti pe:
http://www.brasovulverde.ro/evenimente.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: