PowerShot G10

Compania Canon a anuntat un nou model din seria aparatelor foto digitale compacte: PowerShot G10.
Noul model foloseste un obiectiv zoom 6,1 – 30,5 mm (echivalent 135: 28 – 140 mm), f:2,8 – 4,5, realizat din 11 lentile (2 suprafete asferice) in 9 grupuri, stabilizat optic, ce proiecteaza imaginea pe un senzor de tip CCD de 1/1,7 inch cu 17,7 MPx. Coordonarea camerei este asigurata de un procesor Digic 4.
Focalizarea se realizeaza cu ajutorul a noua puncte de focalizare si este posibila in modurile: Single, Continuous sau Servo AF, Face Detection sau manual. Distanta minima de focalizare: 1 cm.
Expunerea se realizeaza automat (evaluativ, cu pondere centrala sau spot), cu compensare +/- 2 IE (buton dedicat) cu sau fara activarea functiei i-Contrast (recuperarea detaliilor din umbre).
Sensibilitatea ISO poate fi ajustata in intervalul 80 – 1.600, AUTO sau High ISO Auto (compensarea tremuraturilor prin tehnologia Motion Detection Technology) printr-un buton dedicat.
Vizarea se realizeaza printr-un vizor optic sau pe ecranul LCD de 3 inch si 461.000 pixeli.
Imaginile, realizate cu ajutorul unuia dintre cele 26 programe presetate sau prin expunere manuala, pot fi salvate pe carduri SD, SDHC, MMC, MMCplus sau HC MMCplus, in formate JPEG sau RAW. Fotografia in rafala se desfasoara cu 1,3 imagini / sec pana la umplerea cardului iar filmarea se poate face la rezolutie VGA, o ora sau pana la 4 GB.
Canon PowerShot G10 masoara 109 x 78 x 46 mm, cantareste 350 g si este compatibila cu un set intreg de accesorii (carcasa subacvatica, lentile de conversie, blitzuri din Speedlite EX, etc).
Noua camera va fi disponibila in octombrie a.c. la un pret estimat de 500 USD.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: