Noi modele Canon PowerShot

Compania Canon a lansat doua noi camere foto digitale din seria PowerShot care folosesc senzor de tip CMOS.
Noile camere folosesc un obiectiv stabilizat optic, contine o lentila asferica si o lentila UD, are distanta focala intre 5 si 100 mm (echivalent 28 – 560 mm) si proiecteaza imaginea pe un senzor CMOS de 1/2,3 inch si 10 MPx si coordonate de un procesor Digic 4. Digic 4 permite utilizarea functiei i-Contrast prin care sunt amplificate detaliile din umbre.
Distanta minima de focalizare: 0 cm! Modificarea distantei focale a obiectivului se face cu un motor silentios tip VMC (Voice Coil Motor).
Focalizarea este realizata de un motor USM, in modurile Single, Continuous si Servo AF. Camerele pot focaliza dupa tehnologia Face Detection, Face Select and Track si declansare temporizata tip FaceSelf-Timer.
Vizarea si incadrarea se face printr-un vizor electronic (148.000 pixeli) sau pe ecranul LCD de 2,5 inch cu 230.000 pixeli, mobil in doua axe de libertate.
Noile camere au blitz integrat dar sunt compatibile si cu blituri externe din seria E-TTL.
Modelul PowerShot SX1 IS permite filmarea cu rezolutie HDTV (1920 x 1080, 30fps) iar modelul PowerShot SX10 IS la rezolutie VGA. Ambele modele inregistreaza sunet stereo si salveaza fisierele pe carduri SD, SDHC, MMC, MMCplus sau HC MMCplus.
Canon PowerShot SX1 IS va fi disponibil pe piata in decembrie a.c. la un pret estimat de 630 euro iar modelul SX10 IS la 430 euro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: