Seminar EPA

Sambata, 16 august, in Bucuresti, la sala de conferinte a Hotelului Lev Or, fotomodele si actrite asteapta fotografi pentru a le poza intr-un set up de studio.

Make up profesionist, camere digitale Nikon de top, lumini de la F64, tehnica Apple, Epson, X-Rite si softuri de prelucrare de la Adobe, sunt grupate intr-o agenda de curs intensiva de 8 ore (h. 10 – 18).

Inca un workshop din seria Epson Print Academy Romania, organizat de Action Concept sta la dispozitia fotografilor profesionisti si amatori care vor sa se autodepaseasca si sa invete de la Simion Buia, fotograf, Elia Istratescu, avocat si Radu Dodea, specialist color management, cum sa obtina fotografia vandabila printr-un workflow eficient de la shooting la print si care sunt drepturile si obligatiile ca artist fotograf.

Participantii sunt invitati sa aduca o fotografie ca file TIFF sau JPEG necomprimat, care sa permita printarea la dimensiuni mari (A2). Imaginea va fi printata cu tehnologie Epson de ultima ora si oferita din partea organizatorilor, la sfarsitul workshopului. Locurile sunt limitate!

Cost: 100 Euro +tva.

Inscriere si informatii la:
mobil: 0763 654 920
email: office@actionconcept.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: