Nikon D60 + noi obiective Nikkor

Nikon Europa a anuntat cel mai recent DSLR destinat pietei entry level, D60. Specificatiile includ 10 megapixeli sistem de protectie anti-praf pentru senzor, noutate pentru clasa respectiva Nikon. Dar, ca si predecesorii D40 si D40x, nu are motor intern de focusare, ceea ce inseamna ca, in afara obiectivelor Nikkor AF-S si AF-I, toate celelalte obiective pot fi folosite doar cu limitari in ceea ce priveste focusarea (respectiv doar in modul manual focus) si expunerea (pentru tipurile mai vechi de obiective).

Nikon D60

De asemenea, Nikon a anuntat si un nou obiectiv bun la toate, ideal pentru aparatele foto format DX (D60, D80, D300): AF-S DX NIKKOR 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR.

AF-S DX NIKKOR 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR

Al doiea obiectiv anuntat este o noua versiune a obiectivului Micro Nikkor 60mm f2.8, carev include doua lentile asferice, Silent Wave Motor, lentile ED si Nano Crystal coat technology.

Micro Nikkor 60mm f2.8

Dar cel mai interesant este PC-E NIKKOR 24mm f/3.5D ED, construit special pentru varful de gama Nikon D3. Este un obiectiv wide angle cu focusare manuala tip PC – Perspective Control. Este posibila atat inclinarea obiectivului, cat si culisarea blocului optic.

 PC-E NIKKOR 24mm f/3.5D ED

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: